Вани и корита за къпане

Корито " Hello Kitty " 100 см розово Корито " Hello Kitty " 100 см розово 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни

Банята е едно изключително важно преживяване за бебоците. Тя не само поддържа добрата им хигиена и ги предпазва от кожни проблеми, но ги успокоява. Дори да сте станали родители съвсем наскоро, със сигурност сте забелязали, че след детска баня, Вашето съкровище спи много по-добре през нощта. Това се дължи на факта, че детската баня понижава тонуса и действа като успокоително на бебоците. Поради тази причина трябва да се отнасяте към това преживяване с особена важност.

За да създадете идеалните условия за една прекрасна детска баня на своето мъниче, трябва да му подсигурите всичко необходимо за нея. В ГУГА магазин за играчки Бургас има всичко, което Ви трябва за една страхотна детска баня. Несъмнено, най-съществената част за къпането на бебоците са специалните ванички и корита за къпане. Селекцията, събрана под покрива на професионалния магазин в Бургас на марката няма да Ви остави разочаровани. Можете да избирате измежду различни модели и цветове. А, ако Ви ще ставате родители за първи път и не сте сигурни към кой модел ваничка или корито да се насочите просто заложете на някой от комплектите за новородени, които специалистите са побрали за Вас. Страхотните ванички и корита за къпане, които се предлагат в магазина на бранда ще Ви осигурят страхотни и забавни мигове с Вашето съкровище. А, след като приключи забавната част бебето Ви ще бъде не само по-чисто, но и по-спокойно, а това е гаранция за една прекрасна нощ, в която и Вие ще можете да се насладите на здрав и хубав сън.

Освен така важните ванички и корита за къпане, в страхотният детски магазин в Бургас на ГУГА Ви очакват и невероятни хавлии и кърпи за баня, специално за бебоци. Всички хавлии и кърпи за баня, предлагани в бебешкия магазин за играчки в Бургас на марката са изработени от органични материали, които предпазват така нежната кожа на малчуганите. Със страхотните хавлии и кърпи за баня от GUGA, къпането с Вашето съкровище ще бъде не само забавно и полезно, но и безопасно. 

Това е категорията, посветена на чудесните ванички и корита за бебета, включени в онлайн каталога на Гуга. Това са група аксесоари, без които нито едно новородено не може да бъде отгледано по правилния начин. Тоалетът на малкото бебче е не по-малко важен от храненето, съня и разходките, затова трябва да подходите към него с особена отговорност и да го изпълнявате с желание.

Защо ваничката за къпане е задължителна част от бебешкия реквизит?

Във всеки дом, в който се отглежда новородено постепенно или изведнъж се натрупва огромно количество бебешки аксесоари. Това са: детско креватче, количка, повивалник и разбира се – бебешко корито, в което протича ежедневното къпане на детето, веднага щом това е възможно.

Вечерното къпане е ритуал, който обичат не само бебоците, но и техните родители. Това е моментът, в който връзката между малкото създание и неговите създатели става най-силна, защото по време на процедурата мъничето е възможно най-спокойно. Това вероятно е единственият момент (освен храненето), когато детето е будно, без да плаче или да нервничи.

За да бъде моментът максимално приятен за бебето е необходимо средата, в която то се намира да бъде възможно най-комфортна и успокояваща. Това се постига лесно с наличието на удобна и функционална бебешка ваничка, пълна с приятно топла вода, напомняща на детето за приятната атмосфера в майчината утроба.

Важно е също наличното корито за бебе или вана да бъде възможно най-удобно и за самите родители. Добре е то да бъде оборудвано с удобна стойка, в която детето да може да се разположи удобно, без да бъде придържано с ръце. Чудесните бебешки ванички със стойка осигуряват стабилност на детето и дават пълна свобода на родителите при изпълнение на процедурата. Истината е, че този важен вечерен ритуал не може да бъде изпълнен правилно без наличие на подходяща ваничка за бебе.

Какви свойства трябва да притежава коритото за къпане?

Когато разглеждате асортимента от бебешки корита и ванички в който и да е физически или онлайн магазин, трябва да направите важен избор, не само от финансова гледна точка, но и от гледна точка на безопасността и удобството на вашето любимо същество. Вашето собствено удобство също не бива да остава на заден план.

Идеалната ваничка за къпане трябва да бъде:

  • Изработена от качествен и здрав материал;
  • Да не съдържа вредни химикали;
  • Да не позволява развитие на микроби и гъбички;
  • Да бъде мека и плътна, за да се избегне счупване и напукване;
  • Да бъде удобна за пренасяне и да разполага с отвор за отвеждане на мръсната вода;
  • Да бъде достатъчно просторна, но не и твърде голяма;
  • Да разполага със стойка или да бъде съвместима с болшинството такива.

Ние в Гуга ви предлагаме богат избор от бебешки ванички и корита, отговарящи на всички тези показатели. Изделията са изработени от безопасен за здравето полипропилен и не съдържат фталати и други опасни за здравето химикали и алергени. Този вид пластмаса е предпочитан, поради високата си еластичност, благодарение на която счупването е почти невъзможно. Моделите, предлагани от нас са в свежи разцветки и с много приятна визия.

Ваничките и коритата за къпане са направени от гладък непорест материал, който не допуска развитието на микроби и гъбички. Плътната структура на пластмасата дава възможност за поддържане на отлична хигиена. Съветваме всички млади родители да почистват внимателно ваната след всяко използване и да я поддържат суха и чиста преди следващото използване.

Моделите, селектирани от нашите експерти са съвместими с всички видове стойки, седалки и противоплъзгащи подложки, предлагани в нашия магазин. Голяма част от изделията разполагат с отвор за оттичане на водата след приключване на бебешкия тоалет, който ви спестява нуждата да пренасяте пълната с вода вана до мястото, където тя следва да бъде изхвърлена.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.