Гърнета

Гърне " Кола " Гърне " Кола " 2
Продуктът е наличен
Гърнета

Гърне Кола

Малтекс - Полша
0462x
От 5,70 лв.
Гърне във формата на автомобил в червено и синьо.
Гърне " Дино "
Продуктът е наличен
Гърнета

Гърне " Дино "

Малтекс - Полша
600560
3,70 лв.
Гърне от серията "Dino"на полската фирма "Maltex".
Гърне " Дино " музикално
Продуктът е наличен
Гърнета

Гърне Дино музикално

Малтекс - Полша
605060
7,90 лв.
Музикално гърне "Dino"
Детско гърне с гумирана основа и облегалка - бяло Детско гърне с гумирана основа и облегалка - бяло 2
Продуктът е наличен
Гърнета

Гърне за деца с гумена основа - Дино

Малтекс - Полша
6012х
От 11,90 лв.
Детско гърне с гумирана основа против подхлъзване - Дино. Удобно, анатомично гърне за всяко дете. Гумирана, антихлъзгаща се основа. С висока облегалка, която осигурява стабилно и удобно седящо положение на детето.
Гърне "Hello Kitty" Гърне "Hello Kitty" 2
Продуктът е наличен
Гърнета

Гърне Hello Kitty

Малтекс - Полша
HKx
От 3,90 лв.
Гърне с картинка Hello Kitty.
Гърне " Ocean&Sea " с гумирана основа Гърне " Ocean&Sea " с гумирана основа 2
Продуктът е наличен
Гърнета

Гърне Ocean and Sea гумирано

Малтекс - Полша
5436х
От 11,90 лв.
Гърне с гумирана основа от серията "Ocean and Sea" за деца-любители на корабчета и морски обитатели.
Музикално гърне" Ocean&Sea" с гумирана основа Музикално гърне" Ocean&Sea" с гумирана основа 2
Продуктът е наличен
Гърнета

Музикално гърне с гумирана основа

Малтекс - Полша
5443х
От 14,90 лв.
Музикално гърне, с гумирана основа от серията "Ocean and sea" на полският производител на бебешки и детски изделия "Малтекс"
Музикално гърне"Littli Bears&friends Музикално гърне"Littli Bears&friends 2
Продуктът е наличен
Гърнета

Музикално гърне за бебета LBF

Малтекс - Полша
5320х
От 14,90 лв.
Музикално гърне с гумирана основа, която предпазва гърнето и детето от случайно подхлъзване. Помогнете на децaта да придобият определени навици.
Гърне " Hello Kitty " трон Гърне " Hello Kitty " трон 2
Продуктът е наличен
Гърнета

Гърне Hello Kitty трон

Малтекс - Полша
HKtrx
От 15,70 лв.
Гърне "Hello Kitty", тип трон, с капак и облегалка
Гърне " Трон "
Продуктът е наличен
Гърнета

Гърне " Трон "

Малтекс - Полша
092960
11,90 лв.
Гърне тип трон - формата наподобява истинска тоалетна чиния.
Детско гърне, зебра - синьо Детско гърне, зебра - синьо 2
Продукта е наличен с различни опции
Гърнета

Детско гърне - зебра

Малтекс - Полша
6500MIX
3,95 лв.
Детско гърне с модерна и универсална форма, красиви цветове и весела графика въвежда децата в света на самоувереността. Моделът се предлага в широка гама от цветове.

Моментът, в който малчуганите преминават от пелени към гърнета е важен за всеки родител. Детските гърнета, обаче в началото може да бъдат превърнати от малчуганите в нещо съвсем различно, от тяхната задача. Много деца, първоначално, използват своите гърнета не като тоалетна, а като касичка, купичка или нещо тотално различно – зависи какво е родила фантазията им, обясняват специалистите на ГУГА.

Щом усетите, че момента за преминаване към гърнета е настъпил Ви съветваме да отделите специално внимание на тази покупка. Децата по-лесно се научават да използват всичко ако го намират за интересно и забавно. ГУГА детски магазин Бургас предлага на Вашето внимание различни, шарени и весели гърнета, които да събудят интереса на Вашето мъниче. Щом веднъж детето прояви интерес към гърнето то рано или късно ще седне на него, в опита си да го използва, като столче. Именно това е изключително важен момент! Седнете спокойно до Вашето съкровище, докато то седи върху гърнето и се забавлявайте заедно – играйте с играчки, пейте песнички или четете приказка. За разлика от процеса на хранене на бебе, при който не трябва да има разсейващи фактори за мъника, при приучаването към гърне е задължително да присъстват такива. Въпреки, че процеса по хранене на бебе и този към научаване на използване на тоалетна за деца са еднакво важни за развитието на мъничетата те са коренно различни по същество. При храненето се развиват бъдещите хранителни навици на децата и затова е важно те да бъдат концентрирани в този момент. При използването на тоалетна за деца, на първо място е забавлението. То има огромна роля, в този стресиращ за малчуганите момент.

Сред предлаганите от ГУГА магазин за играчки в Бургас гърнета ще намерите и музикални такива. Тяхната цел е да направят използването на детските гърнета по-забавно за малчуганите. Специалистите от детски магазин в Бургас на бранда, държат не само на забавлението на децата, но и на тяхната безопасност. Поради тази причина, всички гърнета, които се предлагат в страхотния магазин в Бургас на GUGA са с гумирани крачета, така че да няма опасност да се подхлъзнат и детето да се нарани.

В тази категория ви представяме специалната си колекция от бебешки гърнета – още един задължителен компонент от детския реквизит. Разбира се, този важен бебешки аксесоар влиза в употреба на малко по-късен етап от живота на детето, но остава необходим за един сравнително дълъг период от време. Поне, докато детето стане достатъчно голямо, за да може да използва конвенционалното тоалетно гърне в жилището.

Кога трябва да закупим първото гърне?

За покупка на гърне за бебе трябва да помислите в момента, в който детето стане достатъчно стабилно, за да седи без чужда помощ. Някои родители започват да приучават детето да се изхожда в гърне още след 6 месечна възраст, което е една похвална инициатива. Много често родителите правят грешката да използват памперсите твърде дълго от съображения за собственото си удобство и това на детето. Това е родителска грешка, за която ще плащат всички.

Колкото повече отлагате срещата на детето с така важното бебешко гърне, толкова по-трудно ще бъде създаването на един особено важен за него навик. Когато започнете поетапно да слагате детето на гърнето, то ще го приеме инстинктивно и без излишни драми. Когато се опитате да промените навиците на един полуизграден индивид, детето ще се съпротивлява с цената на излишни сцени и психически сътресения.

На болшинството родители не се налага да купуват гърнета за бебе, понеже този полезен аксесоар често бива подаряван от близък роднина – най-често от бабите и дядовците. Тъй като хората от старата генерация не са запознати с новостите при тази група бебешки продукти е много вероятно те да закупят неподходящ за детето модел. Добре е с избора на гърне за бебе да се заемат родителите, изхождайки от неговия пол, интереси и физика.

Какво трябва да бъде детското гърне?

Както всички останали компоненти от бебешкия реквизит и гърнето трябва да отговаря на няколко задължителни характеристики. На първо място, то трябва да има атрактивен дизайн, за да може да привлече детето и да го накара само да пожелае да седне върху него. Модел, който е непривлекателен или отблъскващ за детето, ще затрудни допълнително и без това сложната задача по изграждане на елементарни социални навици.

Детското гърне трябва да бъде:

  • С форма и визия, която да привлича детското внимание и интерес;
  • Максимално комфортно, защото в началото детето ще прекарва значително време върху него;
  • Стабилно и напълно безопасно;
  • Да притежава свойства, които да го правят желано от детето;
  • Да позволява поддържане на идеална хигиена.

Имайте предвид, че е напълно възможно да смените няколко детски гърнета, докато детето започне да използва домашната тоалетна. Най-малкото, детето ви ще расте и физиката му няма да бъде съвместима с миниатюрното бебешко гърне, което сте използвали в началото. С времето, когато детето проходи е много вероятно то само да взема гърнето, когато е нужно да го използва. Твърде обемистите и тежки модели не са подходящи в това отношение.

Стабилността е от огромно значение както за малкото дете, така и за вас самите. Наличието на удобна облегалка при модерните гърнета за бебета ви спестява нуждата да придържате детето с ръце в очакване то да извърши желаното действие. Гумената основа е също важен елемент, който гърнето ви трябва да притежава. Тя ще предпазва изделието от плъзгане върху гладкия под при всяко движение на детето.

Не на последно място е важно да се запознаете с материалите, от които са изработени качествените бебешки гърнета и да търсите именно тях, когато избирате модел. Тънките и чупливи пластмаси са изключително опасни, затова винаги избирайте модел от максимално мек и еластичен материал. Уверете се, че не само основният материал, но и покритието не съдържат опасни за здравето химикали. Те ще влизат в пряк контакт с деликатната детска кожа, затова трябва да бъдат напълно лишени от вредни съставки.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.