Аксесоари за храненне на бебе

Хавлиени лигавници
Продуктът е наличен
Лигавници

Хавлиени лигавници

EKO - Poland
SL-05
3,72 лв.
Бебешки лигавници в различни цветове.  Хавлиени лигавници с велкро закопчаване, изработени от 100% памук. Състав: 100% памук Размер: 26x30 см
Лигавници от памук и бамбук
Продуктът е наличен
Лигавници

Лигавници от бамбук

EKO - Poland
SL-04
4,08 лв.
Лигавници в различни цветове. Лигавниците са изработени в различни цветове, за момиченца и момченца. Състав: 70% Бамбук; 30% Памук Размер: 26x30 см
Контейнер за кърма Контейнер за кърма 2
Продуктът е наличен
Аксесоари за храненне на бебе

Контейнер за кърма, 2 бр.

Tommee Tippee
564894x
От 15,79 лв.
Във всеки дом с малко дете често се налага храната, или част от нея да се съхрани за следващо хранене. Удобни за тази цел са контейнерите Babyono. Те са подходящи и за замразяване на кърма, сокове, мляко и др. Предвидени са за многократна употреба.

За всеки родител, неминуемо идва момента, в който трябва да започне да учи своето бебче да се храни. Понятието „хранене на бебе” може да звучи, като мисията невъзможна, особено за родителите на деца, които не обичат да си похапват всичко. Храненето на бебето, обаче е изключително важно, защото изгражда у Вашето мъниче бъдещите му хранителни навици, разкриват експертите от ГУГА.

Преминаването на детето от кърма и бебешка храна към такава за пораснали деца е сложен период, които изисква внимание, търпение и много отдаденост. В ГУГА детски магазин Бургас ще откриете различни пособия, които ще Ви бъдат от несравнима помощ веднъж щом стигнете до така важното хранене на бебе. Има няколко основни и много прости правила за успешното хранене на бебе. Първо, трябва да храните слънчицето си само и единствено, когато то е гладно. Насилственото хранене на детето, когато то отказва да яде е изключително погрешно и може да се отрази на психиката му за в бъдеще. Следващото нещо, за което трябва да внимавате по време на храненето на бебе е малчуганът Ви да не се разсейва по време на процеса. Сложете детето на масата и махнете всички играчки, които са около него. Не се опитвайте да го храните, отвличайки вниманието му. Ако бебето не яде, то то просто не е гладно. Последно по ред, но не и по важност е правилото за самата храна. Постарайте се да определите, които са полезните храни, които детето Ви обича и го хранете предимно с тях. Не се опитвайте да го учите да яде всичко сложено в чинията или купичката му. Децата неслучайно имат непоносимост към определени храни. В повечето случаи тя се дължи не на вкуса на храната, а на инстинкта за самосъхранение на мъничето – то избягва дадена храна, защото тя не му понася.

Също като храненето забавната баня за деца е не по-малко важна. В страхотния магазин за играчки в Бургас на ГУГА Ви очакват всички необходими неща за банята на Вашето съкровище. От ванички и корита за къпане, до хавлии и кърпи за деца – професионалния магазин в Бургас на бранда е снабден с всичко, за което можете да си помислите. Банята е забавен, но и важен момент за децата. По време на нея те изграждат своите хигиенни навици, които на по-късен етап да практикуват сами. В случай, че Вашият малчуган вече е пораснал достатъчно е добре да го снабдите с някое от веселите стъпала за баня, предлагани от детски магазин в Бургас на GUGA. Така, детето Ви ще може само да се мие и ще се научи да бъде по-самостоятелно.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.