Кошчета за кола


Важността и особености при избора на бебешко кочше за кола

Очакването на ново попълнение в семейството в трепетен момент независимо дали Ви се случва за първи или втори път. Приготовленията за идващото бебче са толкова много, а времето сякаш лети и не сте сигурни дали ще имате възможност да обърнете внимание на всички необходими детайли. Едно от нещата с първостепенно значение, което трябва внимателно да подберете преди появата на най-новият член на семейството Ви е изборът на бебешко кошче за кола и бебешка количка.

Експертите на ГУГА съветват да подходите особено внимателно към тази покупка и преди да я направите да се информирате максимално добре по темата за различните кошчета за кола. Със сигурност ще Ви направи впечатление, че красивите кошчета за кола, които се предлагат в онлайн магазина GUGA са предвидени не за различна възраст, а за различно тегло. Именно, теглото трябва да е водещият фактор, докато разглеждате различните кошчета за кола и правите своя избор. Вземете предвид и факта, че Вашето мъниче ще порасне неусетно, затова е добре да вземете кошче, което покрива по-голям диапазон от килограми, иначе преди да се усетите ще Ви се наложи да го смените с ново. Освен с теглото на малчуганите кошчетата за кола трябва да бъдат съобразени и със самата кола. Те трябва безпроблемно да могат да бъдат вадени и поставяни в нея.

Имайте предвид, че едно качествено бебешко кошче за кола не е съвсем евтино, а в същото време, неговото ползване ще бъде минимално, защото най-малките растат най-бързо. Това важно съоръжение ще ви бъде необходимо до момента, в който детето ще бъде способно да седи продължително време, тоест, някъде в рамките на около една година.

Инструкция за правилно поставяне на бебешки столчета за кола

Всички кошчета за кола, които ще видите в специализирания детски магазин в Бургас на бранда вървят с инструкция за правилно поставяне. Придържайте се максимално стриктно към нея, за да сте сигурни в безопасността на своето дете по време на път.

Идеалното детско кошче за кола трябва да бъде:

  • Изработено от качествени здрави материали;
  • Да разполага с 3 точков колан за сигурно закопчаване;
  • Да има мека подложка, която да придържа тялото на новороденото в правилна позиция;
  • Да разполага с дръжка за пренасяне;
  • Да бъде снабдено със сваляем калъф за лесно почистване;
  • Да бъде достатъчно просторна за дългосрочно използване.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.