Комбинирани бебешки колички 2 в 1

Комбинирана количка Baby Merc 2 В 1 модел Style Комбинирана количка Baby Merc 2 В 1 модел Style 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
Комбинирана количка 2 в 1 Zooper Waltz Комбинирана количка 2 в 1 Zooper Waltz 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни
Зимен кош за комбинирана количка 2 в 1 Zooper Flamenco, червена Зимен кош за комбинирана количка 2 в 1 Zooper Flamenco, червена 2
Продуктът е наличен и може да бъде доставен в рамките на 2 работни дни

Какво представляват бебешките колички 2 в 1

Когато тръгнете на лов за бебешка количка е добре първо да си изясните какво точно търсите, съветват експертите от детския онлайн магазин GUGA. Стандартните бебешки колички са класика, но децата растат буквално с всеки изминал ден, така че ако не искате след няколко месеца да разглеждате детски колички е по-добре да се насочите към моделите комбинирани бебешки колички 2 в 1 или комбинирани бебешки колички 3 в 1. Този модел бебешки колички е предпочитан от повечето майки, защото е изключително удобен и качествен. Комбинираните бебешките колички 2 в 1 са нормални колички с бонус – кошче за спане. Освен кошчето, те имат и куп други допълнения, като голяма чанта, в която да съхранявате всичко, което Ви е необходимо за бебето, поставка за шише или чаша и какво ли още не! Сред тях ще откриете неща, които дори не сте подозирали, че са Ви необходими, но ще Ви бъдат адски полезни при всяка разходка с бебето.

С какво комбинираните детски колички 2 в1 печелят сърцата на родителите?

Все повече бъдещи родители решават да закупят именно комбинирана детска количка, а не модел с една единствена функция – лежаща или седяща. Тенденцията е да се разраства предлагането на колички от типа 2 в 1 или 3 в 1, тъй като този клас изделия могат да вземат участие в много аспекти от отглеждането на едно новородено, а не само в неговото разхождане.

В комбинираните бебешки колички 2в1 ще намерите най-подходящата и удобна количка за своето дете, от чиито чудесни функции ще можете да се възползвате и вие – родителите. Най-сигурният показател за качество при бебешките колички е възможността да бъдат еднакво полезни на децата и на техните родители.

Oсновни предимства и свойства на комбинираните бебешки колички 2 в 1

    • Позволяват да се пестят средства;
    • Служат за по-дълъг период от време;
    • Осигуряват повече комфорт на детето и майката;
    • Предлагат няколко начина на използване.

Какви допълнителни екстри предлагат нашите бебешки колички 2в1?

Ние в Гуга сме подбрали най-добрите комбинирани детски колички, предлагани на пазара. Освен в изключителната им устойчивост и функционалност, вие ще можете да се убедите лично и в способността им да улесняват значително тежката задача по отглеждането на малкото дете.

Нашите колички 2в1 са оборудвани с покривало за зимен и летен кош. Предназначението на покривалото е да осигури допълнителна защита на детето при ниски температури и силен вятър. Наличието на дъждобран ви позволява да предпазите детето от намокряне при внезапно появил се валеж, а мрежата против комари осигурява 100% защита срещу ухапвания на насекоми през лятото.

Големият багажник е задължителен компонент от конструкцията на всяка детска количка, предлагана в Гуга. Той ви позволява да пренасяте с лекота не само детските принадлежности, но и покупки, така че ръцете ви да бъдат ангажирани единствено с придвижването на количката и обгрижването на детето при нужда. Подложката за повиване и поставката за чаши са екстри, от които определено ще се възползвате ежедневно.

Този сайт използва бисквитки, за да ви улесни при търсене.